Nyheter

Nyheter
RM U12 VBTK

Årets regionsmesterskap i klassen U12 ble avviklet på VBTK helgen 04. - 06. september. Turneringen ble et flott punktum for grussesongen i vår region.

07.09.2009 | Publisert av: Ole Jacob Johansen

Regionsmesterskapet utendørs i klassen U12 ble avviklet på VBTK 04. - 06. september. Grunnet været ble første dag spilt innendørs, men turneringen ble avsluttet med strålende vær på søndagen. Et flott punktum for årets grussesong i vår region! Takk til Christian Engelstad for kyndig turneringsledelse.

I gutteklassen ble det seier for Bjørnar Skjeie (DTK), som beseiret Remy Alexander Johansen (Stabekk) i finalen. Pikeklassen ble vunnet av Henriette Engh Endresen (Eiksmarka) som finaleslo Sofie Jensen Aamodt (Snarøya). Aamodt Jensen revansjerte seg imidlertid i pikedouble som hun vant sammen med Rikke Nordvoll (VBTK). Cornelia Plesner og Charlotte Løkslid (begge Drammen) var finalemotstandere. Guttedouble ble vunnet av Kasper Rolfsen (Stabekk) og Anders Fløymo (Eiksmarka), som beseiret Ullevål-paret Jesper Sagen/Axel Grøner i finalen.

Gratulerer til alle!

Her er bilder av et knippe klassevinnere og finalister:

GLADE DOUBLE-FINALISTER: Grøner/Sagen fra Ullevål TK.

DOUBLE-VINNERE: Fløymo/Rolfsen gikk helt til topps i doubleturneringen for gutter.

SINGLE-FINALISTER: Bjørnar Skjeie (t.v.) fra Drammen TK trakk det lengste strået mot Remy Alexander Johansen (Stabekk TK) i A-finalen for gutter.

DOUBLE-VENNINER: Finalistene i pikedouble ble (fra venstre) Sofie Jensen Aamodt, Rikke Nordvoll, Cornelia Plesner og Charlotte Løkslid.

SINGLE-FINALISTER: Henriette Engh Endresen (t.h.) fra Eiksmarka og Sofie Jensen Aamodt (Snarøya).